Ernsts marinerade och wokade kräftor med tre olika dippsåser
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kräftmarinad
  • 60 kokta kräftor
  • 8 vitlöksklyftor
  • 3 färska röda chilifrukter
  • 4 lime
  • 1 dl rapsolja
  • Flingsalt
  •  
  • Såsbas
  • 10 ägg
  • 6 dl rapsolja
  • 1 dl olivolja
  • 3 msk vit balsamico vinäger
  • Flingsalt
  • Peppar från kvarn
  •  
  • Saffranssås
  • Såsbas (se ovan)
  • 2 paket saffran
  •  
  • Vitlöks- och citronsås
  • Såsbas (se ovan)
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 tsk vit balsamicovinäger
  • 1 citron
  •  
  • Ajva- och basilikasås
  • Såsbas (se ovan)
  • 1 ½ msk Ajvar Relish
  • 1 knippe basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.