CafédeParissmörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmörmed många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Vispa upp smöretmed en elvisp. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till. Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt
Entrecôte medCafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Fredagen inleddesmed en mycket trevlig intervju av Bo Zackrisson från LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
Rör ihop vitlök, smör och övriga ingredienser till en. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finriv vitlöken. 200 g rumsvarmt smör
Börja med en smörklick i pannan och tillsätt sedan ingredienserna i den ordning de står listade. Stek upp alla ingredienser förutom äggulor och det smälta smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.