Till köttet blev det en rödvinssås och ugnsrostade grönsaker. Ingredienser rödvinssås. Ni som följer mig här på bloggen vet ju att jag älskar att grilla och gör så året runt
Grädda potatiskakan i 150 grader i nedre delen av ugnen i ca 90 minuter. Varmrätten nyårsaftonen 2012 var entrecote med potatis- och jordärtskockskaka, tryffelsmör, rödvinssky, bearnaisesås, haricot verts, tomat och champinjoner
Potatiskaka. Rödvinssås. Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. 2 kg oxfilé salt peppar 2 msk färsk timjan 2 msk smör 500 g körsbärstomater Potatiskaka. 700 g potatis 2 st morot 1 st palsternacka 1 st gul lök 2 st ägg 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 dl riven ost salt peppar Rödvinssås
Potatiskaka. Rödvinssås. Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
2 kg oxfilé salt peppar 2 msk färsk timjan 2 msk smör 500 g körsbärstomater Potatiskaka. 700 g potatis 2 st morot 1 st palsternacka 1 st gul lök 2 st ägg 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 dl riven ost salt peppar Rödvinssås. 200°/150°Potatiskaka. 1Rödvinssås. 1Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar
Salt & Peppar. En mumsig potatiskaka med bacon och en underbar rödvinssås. Jag skulle kunna fira nyår varje dag om jag skulle få denna potatiskaka och sås serverad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.