Entrecôte och inget annat än Entrecôte
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers ca
  • 15 potatisar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl matgrädde
  • 1 dl mjölk
  • vitpeppar
  • 150 g smör
  • 1 msk hackad scharlottenlök
  • 5 krossade vitpepparkorn
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • 2 äggulor
  • 2 msk ha
  • 1 Sätt ugn
  • 150 grader
  • 3 Stek kött
  • 2 Smör
  • 5 Koka up
  • 6 Grädd
  • 45-50 minuter
  • 225 grader
  • 2 Hacka lök
  • 3 Häll vinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.