Gör vitlöksdressingen. Mixavitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitaridressingen
Skär köttet i fyra lika stora bitar. Låt köttet vila, det skall vara rumstempererat innanstekning. Bryn köttet i mycket smör och liteolivoljatill önskad stekgrad, rare, blodigt, medium eller well done
Gör vitlöksdressingen. Mixavitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitaridressingen
Entrecôte med svampsås och potatischips är ett perfekt sätt att firain att det äntligen är helg. En medium rare entrecôte med en riktigtkrämig svampsås och krispigapotatischips är svårslaget
Jag är ett stort fan tillJamieOliver och älskar hans matprogram. Han lagar sån enkel mat men med sån kärlek och inlevelse och man blir så sugen varje gång man ser honom laga sin mat
Börja med att skära ett snittikycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kycklingi bacon
Har av någon anledning känt mig trött och hängig hela dagen. Hoppas verkligen på att det inte är någon elak basilusk som försöker ta sigigenommittimmunförsvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.