Häll i grädde ochvispa till en fluffig konsistens. Vispa ihop färskost, florsocker ochvaniljsocker (vispa försiktigt så inte florsockret hamnaröverallt)
Körsbärstomater. Vispa grädden och tillsätt creme fraicheochmajonnäs. Bre ut leverpastejen. Smöra först botten med räkost och bre sedan ut hälften avmajonnäsoch rostbiff röran
(jaghade kokos i formens botten ochkanter). Ingredienser. Försöker manundvika socker och gluten så är den härkladdkakan perfekt för den som vill ha någon gott som dessert eller en bit kladdkaka i soffanframför filmen
På förstaplats i fototävlingen kommer MissBree med sinakanadensiskklassiker - Nanaimobars. Pappasfarsdagsblåbärsflarn med egen kokt vaniljochkardemumma kräm
Men jagharocksåfuskat lite under semestern, dock inte Varjedag, men det har hänt ändå attjag ätit mer syrebildandemat exempelvis på restaurangochjaghar även fuskatoch någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Red grytan till önskadkonsistens med maizena. Ingredienser. Det var tummen upp, jag eller vi gillarverkligen grytor perfekt attta till närfantasin tryter och så branär det blir så att det räcker helaveckan… grytor blir baragodarenärmanvärmer dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.