Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Ta ut ochgarnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Min egen måndagssoppa blev fegvego, då jag använde kycklingbuljong, och parmesanosten i soppan höjde den i mitt tycke det ett snäpp, till den slutgiltigt delikata nivån
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
gurka till garnering. Jag och David kommer åka till några vänner i Norrköping där vi ska träna, gå långpromenader med hundarna (de har också två amstaff, men har tikar så det kommer bli kaos, ha ha), äta god mat och bara umgås
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.