)Förra veckan lagade jag en kasslerrättmed pesto och soltorkade tomater. Hacka de soltorkade tomaterna och blanda ihop dem med peston och creme fraichen
4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraiche paprika och chili 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1 dl riven ost (gärna 11 %) 2 msk färskriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Enkeltoch snabbt. Blanda ner senap, avocado, tomater och olja efter behag. Vi passar på att frossa, för det är sjukt mycket godare med färsk majs än fryst eller konserverad
Sådär, snabbt, enkeltoch gott. Och vill man vara extra lat och inte vill ha stora bitar av den soltorkade tomaterna kan man med fördel köra vitlök, créme fraîche och soltorkade tomater i matberedaren så får man en mer slät blandning
Kanoners helt enkelt. Blanda samman allt i en skål och smaka av med salt och peppar. Vi är på resande fot och har hunnit se mäktiga Storforsen, Jokkmokk och nu Haparanda
Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Nagga noga med en gaffel och ställ in mitt i ugnen. Under tiden som skalet kallnar kan du hacka kassler (jag tog bort kanterna men det är en smaksak) och strö det i botten av pajen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.