Alla som äter normalkost behöver fisksom en del av sin kost, och då kan det vara viktigare att hitta en fisksombarnengillar än att fokusera på i vilken form den serveras
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter
Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixa till och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligen varit en riktigt lugn dag här hemma
Ibland får jag besök av barnen i köket, när vi är lediga tillsammans är bakning en favoritaktivitet. För en tid sedan fick barnen välja recept själva och jag assisterade bara med ugn och spis, det gick riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.