I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Jag gjorde en liten kylskåpsrensning i söndags och gjorde denna enkla men riktigt goda förrätt. Ruccolasallad med mozzarellaost och pestoDet som fanns hemma var1/4 påse ruccolasallad1 förpackning av mozzarellaost2 soltorkade tomater2 msk pinjenötterPesto1/4 påse ruccolasallad1/2 kruka basilika3 msk pinjenötter1 vitlöksklyfta1/2 dl olivolja1/2 dl rapsoljaSalt och peppar2 dl riven parmesanostBörja med att göra peston
Förrätten serverad på en sked. Ju enklare desto bättre säger jag. Lite löjrom med klassiska tillbehör som crème fraîche och rödlök serverat på en matsked med lite pressad citron över
Florens och gjort lite andra utflykter från vingården men den var helt underbar med sin omgivning och de aktiviteter som fanns så vi stannade helt enkelt kvar och bara njöt…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Jag gillar som ni kanske förstått mat som är enkel och går fort att laga. Visst kan det vara kul att ibland laga något mer komplicerat men för det mesta gillar jag enkel mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.