La den i en smord ugnsfastform och hällde över en sås gjord på stekt rökt sidfläsk som jag hällde grädde över och lät grädden samla ihop alla goda smaker från fläsken och bli aningens tjockare
Panaengcurry är en favorit och Mrs Chengs grytbas är toppen. Jag föredrar att laga mat från grunden, men det betyder inte att jag inte ibland tar enklagenvägar till att få maten på bordet
En av de godaste kladdkakorna ever. Du kan gott ta två påsar saffran så blir det säkert ännu godare. I torsdags blev det vit kladdkaka med saffran ❤️ Här kommer receptet
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i en fantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
En billig pastagratäng (och god. Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står inte med i receptet
Den här sagolikt godalinscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihop häromdagen. Originalreceptet kommer från en amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill. dessa ska naturligtvis avnjutas med knäckebröd med god ost med eller utan snaps o pilsner
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Till en början var jag lite orolig för att biffarna skulle bli mer som plättar än biffar, eftersom smeten var ganska lös innan jag tillsatte morötterna, menden oron visade sig vara obefogad för biffarna blev kanonbra
Härliga lördag, himmelen är blå och på den har någon vänlig själ satt en stor och härligt gul sol. Tänk om denna vänliga själ även kunde stoppa vindarna eller i varje fall lugna ner dom lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.