Vad är typisktsvensk frukost för dig. Jag har njutit otroligt mycket och frihetskänslan av att faktiskt åka själv, utan att ha familjemedlemmar över sig hela tiden, var exakt vad jag behövde
Får många frågor angående min kost, så detta är verkligen är typisk lunch eller middag. Jag väger inte maten eller räknar kalorier dagligenmen tycker det är kul att veta hur man egentligen stoppar i sig
"Mustig gryta" används verkligen ofta men vad finns det egentligen för uttryck som skulle kunna ersätta det och säga samma sak så att man förstår hur en sådan gryta smakar
Med traditionella tillbehör är dessa typiskt norsk. egentligen varianter av samma sak. Ingredienser. Blanda ägg, mjöl, bakpulver, salt, socker och hälften av filmjölken till en jämn smet
I går på nyårsafton hade jag gjort en Budapestrulle till efterrätt. Det är en marängrulle som innehåller mandel, och är fylld med grädde och frukt eller bär
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.