Ha en skön torsdagskväll, snart stundar helgen och då blir det mässa… kommer att bli jätte kul. Idag får det bli Tacogratäng, gott och enkelt med en sallad till
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan interiktigtbegripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Det känns som fredag idag, då jag har ledigti morgon samt veckohandlingen är klar. Fast jag inte (än i alla fall) är någon större favorit av just getost, så var detta riktigt gott med spännande smaker
Som ni vet så är det kyl och frysskåpsrens som gäller ijanuari månad, det finnsen hel del att fixaen god middag av och hade faktisktlite frysta örtkryddor som måste användas
Härligt att lyxa till det liteen "vanligtorsdag" när viinte kan få ihop det på en helgdag. Det var länge sedan vi sågs och behövde prata ihop oss angående vår resan till Barcelona i september
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.