Blanda alla torra ingredienser i en degblandare. Smörj två limpformar och fördela degen i dem. Knåda degen ca 10 min och låt den sedan jäsa till dubbel storlek ca 1,5 timme
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Blanda alla torra ingredienser i en degblandare. Smörj två limpformar och fördela degen i dem. Knåda degen ca 10 min och låt den sedan jäsa till dubbel storlek ca 1,5 timme
Tänk, julen 2011 är redan över och kommer inte tillbaka, ett stort tack till ALLA er som kom in med ett God jul att dela med er av, jag var med er alla i tankenäven om jag aldrig hade tillräckligt med internettid för att kunna kommentera tillbaka till er
Strimla kålen, grovriv morötterna och lägg i enstor skål. Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord"
Nybakade grahamsfrallor med bregott, enstor grekisk sallad, lammstek med örter och vitlök, bulgur, lite oliver och en medelhavsinspirerad auberginepaj var allt som stod på bordet
Inför årets jul har ICA genomförtenstor undersökning om svenskarnas julfirande. Hur pyntar vi, vad slår vi in paketen i och vilken slags stjärna kommer hänga i fönstret
Apelsiner äter vi på längden och tvären, framlänges och baklänges. Man känner att man behöver en riktig C-vitaminboost nu när mörkret lägger sig tidigare och tidigare
äpplet och tärna i lika stora bitar. Förra veckan fick jag hem ett juligt kit från Hälsans Kök, med ingredienser till flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.