Köttbullarna ska vara modellstörre och inte stekas för länge, bara tills de får fin färg, annars blir de för torra eftersom de ska tillbringa en stund i ugnen också
Bryn löken. Bryn färsen. Ta i resten av mjölken och margarinet. Börja med sås i botten och sedan. Ugnstemperatur och tid tar du efter förpackningen för lasagneplattorna
En sak är att man vid lunchen kan få inspiration till nya rätter och idag var en sådan dag. Han hade stått hemma och gnolat på något visa och slängt ihop något som hette Seafood Showder från Arlas receptbank och doften som kom farandes i lunchrummet förförde helt klart min fisksoppeälskande näsa
Hoppas ni har en bra helg och laddar batterierna inför en ny arbetsvecka. Igår hade vi en trevlig kväll då vi åt surströmming och till efterrätt hade vi bounty-cupcakes
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.