Glada vappen och god fortsättning påvåren. Rätterna finns redan påbloggen i registret. Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårens första primörer
Till den bjuder vi dessutom påen lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. Så mycket folk det var påvår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Jag hade lite svårt för den ångade korven, men tillsammans med surkål och senap blev den ok. Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Egentligen är det väl inte särskilt många moment som är så väldigt svåra, var för sig. Och det är den samlade kunskapen som gör att man kan improvisera, lita på sin förmåga i alla lägen, rädda misslyckade anrättningar, hitta nya kombinationer och inte minst att finslipa sina klassisker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.