I den här smakrika grytan kommer proteinerna från både baljväxter och vegfärs. Den är lagom het och så har denen förnimmelse av saffran och en viss sötma från katrinplommonen
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig aven så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
En paj med ensmakav sommar passar väl perfekt när det är rena rama höstvädret utanför fönstret. Den här pajen gör jag ofta till killarna då denverkligen tillhör deras favorit, de tröttnar liksom aldrig på den
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.