En morgon förra veckan när jag satt och myste i mitt varma kök, och gladde mig åt att inte behöva vara ute i det kalla, regniga höstrusket, fick jag ett sms från vår yngsta dotter
Receptet kommer från det nya programmet Vegorätt, men som vanligt gjorde jag vissa justeringar. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Den här rätten blev riktigt uppskattad på buffébordet. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel. Jordnötter. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Men igår så gjorde jag det, även om det inte var en regelrätt pytt. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.