Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmar innan servering alternativt kan de förberedas redan dagen innan
I sådana fall tycker jag att det är bättre att välja förståndigt av det som bjuds och att äta sig mätt än inte och riskera att äta för mycket efterrätt eller att bli sugen och småäta helt fel senare
Jag tillhör densenaregruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet. Men hur ni än gjort så funkar det här receptet perfekt alltså och kommer att göra succé på sommarpartyt
Vad är julen, kylan och myset utan den varma chokladen. Tänkte att jag skulle bidra med lite extra mys genom att dela med mig av mitt recept på en nyttigare variant av varm choklad som dricks friskt hemma hos mig
Fick en hem en broschyr från Arla enbart med frukostinspiration. Visst ser brödrecepten härlig ut och doften av nybakat bröd på morgonen är något speciellt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.