Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Den här såsen är en av mina favoritsåser. Orsaken till dennaeminenta utmärkelse är att den är otroligt god, lätt att laga till och väldigt enkel att variera (genom att byta smak på osten)
Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Kakan är riktigt krämigt tjock och chokladsmaken god. Louise Johansson vann Sveriges mästerkock och bara det gör att man förväntar sig lite av ett kladdkaksrecept från henne
Jag måste ha den sådär riktigt fräsch och syrlig som gör att nackhåren nästan kryllar sig och smaklökarna ställer sig i givakt och drar på smilbanden, alltså jag fullkomligt älskar det
Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till. Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan
Jag tyckte de var lite för syrliga och hade för intensiv tomatsmak. Krossade tomater var min absoluta skräck, kanske för att de ofta kokas alltför kort tid och därför behåller en hel del av den där metalliska konservsmaken
Det går inte annat än att gilla denna årstid skarpt. Sensommar och tidig höst när det är skördetider för fina grönsaker, man kan ta för sig av skogens härliga bär och svamp…ja det finns mycket att njuta av
Nu har strömmingen kommit här i inre skärgården. Det är roligare och nästan mer speciellt än kräftpremiärennuförtiden, när skaldjuren släppts fria när dett gäller inköp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.