Alla var så mätta på nyår efter middagen så ingen orkade riktigt med efterrätt så min mamma kom hem hit dagen efter och fikade med oss eftersom att det fanns kvar
Den blev verkligen perfekt kladdig och seg. Åh, jag har hittat en jättegod kladdkaka i detta receptet. En jättegod smak kom också fram genom att smöret bryntes lite till skillnad från att bara låta det smälta
Lite högre och lite luftigare än vanlig kladdkaka, men otroligt kladdig, len och god. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten Pudra gärna lite florsocker över kakan
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigastekladdkaka. Där finns även massor av andra varianter på kladdkaka som jag vill testa
Enkladdig, kladdig kaka. Kommentera. KommentarEnkladdig, kladdig kaka. 0kommentarer. 75 dl Kakao3 dl Glutenfri mix2 tsk Vaniljsocker1 tsk Bakpulver100 g Mörk Choklad1 dl NutellaSmält smöret Blanda ner choklad och nutella och rör tills det smält ihop Blanda ihop ägg, socker, kakao, mix, vaniljsocker o bakpulver Blanda ihop alltHäll i önskad form och grädda i ca 30 min på 175 grader
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.