Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Det är väl härligt när man har sån tajming med allt. Den är kanske inte över helt visserligenmen värmeböljan och torkan över hela landet har nog ingen undgått
Solen och värmen inbjöd mer till enhärlig sommarsallad med räkor, avocado, tomater, blandad sallad, gurka, citron, dill och en vitlöksdressing med yoghurt
Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Mixa soppan slät med en stavmixer. Toppa soppa med riven mjölkfri ost (jag använde Jeezly original). En god, enkel soppa som blir klar inom en halvtimma
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Jag vet, det är väldigt tidigt, men vi har faktiskt börjat provsmaka årets glögg redan. Som många säkert har sett så har vi recenserat flera av de nya glöggsorter som kommit – och fler är förstås på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.