En rabarbertarte inspirerad av en weekend i Köpenhamn
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 26 cm pajform)
  • Pajskal
  • 75 g rågmjöl
  • 75 g quinoamjöl
  • 50 g bovetemjöl
  • 50 g mandelmjöl
  • en nypa salt
  • 125 g kallt smör
  • 1-2 msk iskallt vatten
  • 85 g smör
  • 85 g råsocker +
  • 2 ägg
  • 85 g hasselnötsmjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2-3 rabarberstjälkar
  • 1 msk smör
  • 1 msk råsocker
  • 1 vaniljstång (frön+stång)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.