Vi hade tacos ihelgenIGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra enegenvariant på enblandningaven ungersk rätt och lasagne
Härliga lördag, himmelen är blå och på den har någon vänlig själ satt en stor och härligt gul sol. Ikvällblir det kycklingtillmiddag och igår festade vi på anka, fortsätter det så här så lär det snart börja växa fjädrar på våra ryggar
Bröden ska egentligen bakas med ett specielltchapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Inspirationentilldenna skapelse kommer från ett blogginläggavSilverkocken , en man vars produktivitet och kreativiteti köket aldrig upphör att fascineramig
Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft dentill ett par kolor jag hittadei ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.