som för övrigt alltid finns i en burk här hemma i svarta huset, bästa till det mesta. Antingen äter man rätten som den är med enliten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor. Passar då på attrekommenderaen god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa engalen längtan till sommaren, solenochvärmen
Serveras med nybakat bröd. För att göra det enkelt har jag gjort ett schema där de olika sysslorna är uppdelade veckovis, man har alltså varje sak en hel vecka, där kan man gå och kolla om man glömt bort vad man ska göra och det är lätt för mig att se vad alla har för syssla om jag mot förmodan skulle behöva påminna någon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.