Musikiträdgården. Samtidigt som det växer så det knakar i de svenskagrönsakslanden vandrar vi trädgårdslösa tilldenglobaliseradegrönsaksdiskeni vår närmaste affär
Det är den där tiden på året igen. Därför gjorde jag den här äppelkakan. Vi har “bara” två äppelträd. När den söta äppeldoften slår emot oss så fort vi öppnar ytterdörren på morgonen
Dragfriplats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag. Här kommer ett bra brödrecept som ni bums skall skriva upp ireceptpärmen
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.