Vad är det uppfödarna gör med kycklingarna egentligen. De blir ju stora som hönor. Man kan samtidigt undra hur stora hönorna är nuförtiden och var man kan få tag i dem
Löjromstoast med koriandercréme. Vad gör man när man ska göra middag till 8 vuxna och 4 barn. Särskilt med tanke på någon inte äter däggdjur längre, någon tycker inte om kyckling, någon tycker inte om ost, någon tycker inte om skaldjur, någon annan tål inte nötter
Lördag morgon och jag skall göra mig i ordning för en tur till Mat Mässan på Åhaga, det är alltid lika kul och som vanligt blir det säkert några påsar med lite av varje att ta med hem
God förrätt med minimal kraftansträngning då den i stort sett bara är att sätta ihop. Det enda du egentligen behöver göra är att steka en skiva formfranska
Ingredienser. Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte. SaltVitpepparRivenostFormfranska 1 skiva per personSmörGul lök, finhackad 1-2 msk per personBlandad sallad till garnering1
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Vi lyxade till det en hel vanlig måndagskväll med en förrätt som jag kärat ner mig i. Chevretoast kvalar utan tvekan in på listan över sådant som anses vara det godaste man kan äta enligt mig
Enkel och god förrätt med kallrökt lax och färskost med pepparrot på smörstekt bröd. Jag använde mig av mitt eget hembakade glutenfria rostbröd (receptet finns här)
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)