Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Pocket (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Yummly (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att Blogga det här
Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt). 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt)
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Denna är garanterat enavvärldens bästa kycklingpajer. Och täck fyllningenmedpajdegen. Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer
Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa mednya kyl o frysskåp är en annan historia och många svordomar senare, men nu är dom på plats
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Blanda alla ingredienseroch smaka avmed salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päronav fast sort. 1 L riven vitkål. 2 päronav fast sort
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar ochexperimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Varvade ävenmeden röra av naturell kvarg och hallon. Vet inte hur ni tycker att det låter men det var riktigt smarrigt och det är något jag tror att jag kommer fortsätta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.