I Mossagårdslådan som kom förra veckan skulle det finnas en majrova. Jag skulle i allafall laga till den idag, hade jag tänkt, och när jag hade skalat och tärnat den och dessutom sniffat lite på den var jag helt säker på att det faktiskt var en kålrot
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
Kärlekens, romantikens dag. Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på enenkel och mycket god efterrätt
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Denna blev en riktig hitt. Lagom söt, med enlen kräm och rostad kokos. Tillsätt äggen ett åt gången. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och sikta i det i smeten, rör ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.