Peterochjag ska fixa det sista ikväll, julskinkan ska in i ugnen, jag ska skala oändligt mycket potatis till en Jansson ochPeter ansvarar som vanligt för köttbullarna ochrevbenen
Självklart ska vi även stanna upp, för att njuta av de vackra betraktelser bara naturen kan skänka oss, i form av de små, drömlikt och ibland gnistrande ögonblicksstunderna
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in undermenyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Blanda allaingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L riven vitkål. 4 stjälkar blekselleri
Min jul firades i mina [. Tänk, julen 2011 är redan överochkommer inte tillbaka, ett stort tack till ALLAer som kom in med ett God jul att dela med er av, jag var med eralla i tankenäven om jag aldrig hade tillräckligt med internettid för att kunna kommentera tillbaka till er
Vi har alla olika ugnar ochtiden kan variera. Hittar du hit via Facebook vill jag bara nämna att vi uppdaterarbloggen varje dag, ibland två gånger om dagenoch här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.