Det har säker dykt upp här tidigare för det är en favorit som återkommer i olika skepnad, ibland som gryta och ibland gör jag spett och serverar då såsen till (perfekt på en thaibuffé, just sayin')
En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckor om inte allt blir uppdrucket och du kan även använda som saft (om du inte vill testa att blanda andra drinkar med den)
Bred ut blandningen i ett jämnt lager på plåten. Blanda allt väl. Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Den klassiska nattamaten serverades bland annat på stockholmskrogenDenGyldeneFreden. Året är snart slut menden ambitiöse hinner ännu röra till det lite grand på slutet
Grovhacka jordnötterna och blanda ihop med knappt halva den karamelliserade mjölken. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Oftast är det inga problem menibland kan man stöta på hinder som gör att man får klura lite extra. Vad gör man när man inte har ett namn för en maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.