pinnar med tomathalva, basilikablad och en halva minimozzarella. Så har vi nu lyckats välja ut litebilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, enmiddag som viplötsligtfick för oss skulle ha ett italienskt tema
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna ien bunke. ½ tsk kajennpeppar. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
) Bilden är gammal, och troligtvisden fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att dentagitsinnan jag satte igång med plastbantning av köket
Skär kycklingenimindrebitar. La visGewurztraminer. Ha en underbar kväll. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet och ventileradagens händelser
Skär jordgubbarna imindrebitar. Menhörrni, nu behöver vipiggas upp med enriktiggofika. använder jag grekisk yoghurt eller crème fraiche, det går precislika
Jag älskar etiopiskt och Gojo Fasika på söder i Stockholm är en av mina absoluta favoritresturanger. Tänkte ställa till med lite fest tillhelgen och göra enetiopiskmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.