Men vilket märkligt väder det är, varmt och jätteblåsigt. Idag har vädergudarna inte riktigt kunnat bestämma sig här verkar det som dessutom, enstundensolsken och blå himmel, fem sekunder senare mörkt som på kvällen och ösregn
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Här kommer enhelt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Snickerskaka heltenkelt. En gudomlig chokladkaka med dulce de leche och jordnötter. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
Ofta rör vi helt oortodoxt ihop en tzatziki. Shish kebab är en favorit sedan många år tillbaka, och det är ofta det första i grillväg jag blir sugen på när säsogen börjar
Inlägget Enhelt vanlig indier publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Här kommer ett enkelt recept som vi ofta brukar göra, mest i brist på fantasi på annat och med ett inslag av stress, men bra blir det
e gången på en vecka man äter färs så behöver man nåt mer spännande än bara pannbiffar. Räddningen blev min nya allt-i-allo moroten som fick sällskap av hackad persilja i färsen, kombon av morot- och persiljebitar som steks ger en subtil curryaktig smak till biffarna och så får de mer bett av morotsbitarna inuti biffen
Semletider i all ära, men nja en semla är inget jag sätter tänderna i direkt. Som jag skrev förra veckan så bakade jag ju en cheesecake och bjöd familjen på, här nedanför kommer receptet
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Jo, det var så illa att de stackars kossorna blev sjösjuka ute till havs på långseglingarna och slutade producera mjölk och då fick man heltenkelt förvara mjölken på burk istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.