Ös smöret över köttet helatidenoch vänd filénmed jämna mellanrum, ett par minuter på varje sida. Sedan heltplötsligt var det tolvslaget och då var det bara att skynda sig ut och skåla
Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. Rätten kan till största delenochmed fördel förberedas dageninnan
matfetttill att smörja formenmed. Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara ikylen eller frysen (om du fryser denblir det bäst att vänta med att gratineradentillsden ska serveras)
Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. Rätten kan till största delenochmed fördel förberedas dageninnan
Jag hade också kvar lite av ensvampstuvning som fick åka medigratängen (jag slänger aldrigmat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står intemedi receptet
Just dennavariant, innehållande bland annat bostongurka, kaprisoch örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammansmedtill exempel panerad falsk fisk eller vegetariskafiskbiffar (se här eller här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.