Fickmail nu på morgonen från Bokus att de fått in Långkok för LCHF och Paleo ilagerigen. Nu ipåskhelgen har väl många av oss ägnat en hel del tid åt köksbestyr för att få tillallatraditionella påskrätter
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivnaLCHF-areisin vänkrets måste man ju bjuda tillemellanåt
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner ismeten. Det har variten del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litetexperiment som visadesigbli kanon
Kvargenblir som glass. Nu har jag äntligen testat LCHF våfflor som jag så länge varitsugen på. Intelikafrasiga som vanligamen ändå supergoda så dessa kommer jag göra igen
Gjorde en ny laddning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Egentligen heter de rafaellobollar tror jag ^^. en nypa vaniljpulver. en skvätt kaffe. Blanda allt och låt smeten kallna i kylskåp i två timmar före rullningi kokos
Avnjut ivårsolen eller vintersolen, här har vädret interiktigt bestämt sig…Vill du lyxa till det så servera med enklickavispad grädde och lite hallon & blåbär
Dennasyrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos allaiminfamilj, till o med barnengilladeden fastän deninte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.