Fick mail nu på morgonen från Bokus att de fått in Långkok för LCHF och Paleo i lagerigen. Nu i påskhelgenhar väl mångaav oss ägnaten hel del tid åt köksbestyr för att få till allatraditionella påskrätter
Då blir kockenglad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskarden här desserten, för efter jagfotat de här, försvann de lika fort som enavlöning, ja det är sant
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er minabloggisar. Idaghar vi haften god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktisktenav de gamladeltagarna i kockduellen
Jagbrukar ju inte gärnaviljabaka med Sukrin, utanföredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu harhängivnaLCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det harvariten del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet attjag inte är sen med atttestaframnya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Kvargen blir som glass. Nu harjagäntligentestatLCHF våfflor som jag så länge varitsugen på. Inte likafrasiga som vanligamen ändå supergoda så dessa kommer jaggöraigen
En lite överraskandedessert som dina gäster säkerligen kommer attuppskatta. Det variafdagen projekt, attgöraenchokladtaco fylld med ljuvlig vaniljglass, grädde, jordgubbar och sötsyltadingefära
Inte särskilt svår attgöra, bara något pilligt attskära bort toppen på kinderäggen så att de inte spracktotalt, där prövades mitt tålamod till bristningsgränsen
Gjorde en ny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt atttafram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.