Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallonoch blåbär ochden med vit choklad och citron
Chokladmoussetårta med mandel ochhasselnötsbotten toppad med hallon spegel. Detta för mig mina kära läsare är höst på ett tårtfat med kraftiga mustiga smaker ochkombinationen med fräscha hallon är klassisk ochrent fantastisk
Dukningen fick gå i vitt, grönt och rosa för att matcha menyn. Rara Pernilla med bloggen Flower of fame mailade mig receptet på deras nyårsmiddag som jag tyckte såg oerhört god ut, receptet är från Håkan Larssons kokbok Fredagkväll med mat och vin, men jag funderade på vid vilket festligt tillfälle jag skulle kunna laga denna festmåltid
Lägg på den andra bottenoch fyll med hallonkompottochhallonmousse, lägg på den tredje bottenoch lite hallonkompottochvitchokladmousseoch till sist den fjärde bottnen
Häll den varma sockerlagen över hallonenoch blanda. maizenaHallonen. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag ochdenenklaanledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Bakboxen i april innehöll ingredienser till entårta med hallonmousseochvit choklad. Bred på ett lager med hallonmousseoch lägg sedan på denbotten som skall vara i mitten av tårtan
Entårta hör iallafall till och då Fabian och jag slagit våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att enhallon/jordgubbs/kinderägg/maltesers/finger/chokladtårta måste vara den absolut snyggaste och godaste kombinationen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.