Naturligtvis måste ett recept på en av våra allra mest älskade och lagade maträtter finnas med här i bloggen, så här kommer ett grundrecept på pannkakor
Ätit glassen till vårfflor på våffeldagenmenden här gången blev det tunnapannkakor istället. Tunna pannakakor brukar jag oftast slänga ihop på en höft sådär
jag hittade i min receptbok med urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. kikade som vanligt runt bland andra bloggar under veckan och hittade då hos remsan ett liknande recept, tänkte att jag ändå skulle ge mig på det, men som de flesta brukar göra med andras recept så vill man gärna testa med sin egna touch
Nu är frågan – hur vill du ha din pannkaka. En del anser att pannkakor tillagas i stekpannan på spisenmen för oss är det stora plättar och plättar är de som är små
Lägg ankbröstet med skinnsidan ner i en kall teflonpanna. Skär upp ankbröstet i tunna skivor. Sätt på plattan och stek tills ankbröstet fått en fin gyllenbrun färg
Men efter att han hade lagat de goda, tunna, frasiga och väldigt fina pannkakorna finns det inget annat för mig att göra än att ta tillbaka min pannkaksåsikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.