Sébastienbeskrivertydligtingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa ochdärmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får medenjäsningsprocess på baka några timmar
Lägg tillbakakycklingeni pannan och krydda medchilipulver. Späd ev medkokvatten. Jag skickar här med ett barnmatsrecept, är det någon läsare där ute som är intresserad så kan jag lägga upp fler
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola ochbasilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Lägg tomat och lök ien skål och blanda medolivoljaochvitvinsvinäger eller äppelcidervinäger. Det brukar blipotatiskakamenmedfärskpotatisen på stark frammarsch så här på försommaren så är inte det så lyckat
En stor fördel medpizza är att det är så lätt att anpassa till var ochensegen smak. Självklart blir det mer som enriktigpizza om du använder pizzadegmen det är inte så dumt med de färdiga kylda degarna som finns
Är niskeptiskainför körveln irätten, eller kanske mest osäker på smaken, så kan jag berätta att den har enlitenlakritssmakoch passar utmärkt medkycklingenoch baconet
Idag gjorde jag enfavoritmedparmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto ochpinjenötter. Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra entisdagskväll som fredagskväll
Se till att högrevs- ochsidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både enoch två gånger över hur svårt det var att mala
Ta ut pizzabottenoch toppa medtillbehören. Baka av iugnentillspizzabottenblivitgyllenbrun. Dela degeni fyra bitaroch baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper
Smörj en plåt med olja och baka ut pizzan på den. Grädda mittiugnentillspizzan fått färg. Tag sedan de skalade rödbetorna och hyvla tunna flarn av dem medpotatisskalaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.