Här är enenkel sås förden som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Vispa först äggulorna, tillsätt smöret droppvis, precis som när man gör majonnäs
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
Det är allt från müssli och fiskgryta till after eight tårta som vi fått låna från hennes receptlåda och det är inte illa att ha enegen receptleverantör, perfekt när vår egen inspiration sinar då och då
En riktig fest tårta fylld med vaniljkräm, hallon och vit chokladmousse. Spacklade gjorde jag med italiensk marängsmörkräm och sedan dekorerade jag med chokladglasyr, Ferrero Rocher, jordgubbar, chokladrån och Dr Oetkers naturliga hallondekoration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.