Ugnspannkaka med fläsk, en gammal goding som det var väldigt länge sedan jag gjorde, men jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet i alla fall eftersom det är så himla bra
Tillsättskinkan och låt den få enaning färg. Fräs purjolök, champinjoner och vitlöki smör. Vispaihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Vi utsätts hela tiden för gifter från föroreningar, felaktig kost som socker och stekt/friterad mat, läkemedel, tobak, alkohol, avgaser, amalganfyllningar, stillasittande arbete osv
Den här rätten är entraditionellkurdisk maträtt som jag gjort min egna lillatwist på. Man kan iprincip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har ikylen
En tårta som mina arbetskamrater fick smaka på. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och envaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det bliren hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Värm grädde, mjölk och urskrapad vaniljstång (inkusivestången) ien kastrull på medelvärme. Enren smaksak, förvisso, menen nog så viktig faktor just imin kära vaniljglass
När jag gör "asiatiska" marinader (som dentill köttet), så följer jag aldrig något recept, utan blandar mer eller mindre ner allt som känns asiatisktimittskafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.