Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott. Vi fann verkligenvarandraoch hade ett långt samtal om mat, bokskrivande, att bli klokare med åren, kvinnliga chefer, ätstörningar, förebilder, hälsoresor och mycket annat
Under tidenharenblandning av fläskfärs och kalvfärs ståttikylenochrimmatsi salt (smaka av). Det korrekta namnet för en sådan rätt är terrineoch som sådan borde denalltid betecknas, menvardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigtalltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
Harsonenkompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att detfinns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sinegenfruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Dela varje tredjedeli tolv mindrebitar, och rulla bitarnatill korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Det var liteandratider då. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom dethar hänt så mycket på matfronten är denkortainledningentill receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Nu var det dags att testa äntligenochjapp,det är en kanonbra deg. Kavla ut tillriktigt tunna pizzorifinkornigpolenta för extra krispoch lägg på fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.