Blanda ihonungen och rör om tillsden löses upp. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friskadenna höst & vinter så tror jag den här magiskadrycken hjälper oss en bra bit på vägen
Tolv korvsugna matlagare hade samlats hos Eva Thuresson och köksmästare Jesper Dahl för att lära oss allt om korvensmysterium och hur det går till att göra den från scratch
Slå på parfaiten över den kalla chokladkakan. Chokladbotten. Gärna dagen efter. Den här gjorde jag ihelgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera denena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petitschoux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta iFrankrike också, särskiltiden södra delen där de har influerats av Italien
Skölj savojkålen, vitkål och mangold och skär denstrimlor. olivolja extra vergine. Tillsättlöken och. Skala morötterna och selleristjälkarna och skär dem i små bitar
Skölj savojkålen, vitkål och mangold och skär denstrimlor. olivolja extra vergine. Tillsättlöken och. Skala morötterna och selleristjälkarna och skär dem i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.