Det ären salt färdig mix av lakritspulver, salmiak och rörsocker som kokats till en trögflytande svart lakritssyrup, perfekt att använda till glass, milkshake, bakning och smaksättning i såser med mera
Närsåsen svalnar/kallnar kommer den tjockna rätt mycket till så koka inte för länge. Vill du spara den så ställ den i kylenmen ta fram innan användning då den blir lite för hård i kylen
Vad kan vara billigare änen soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Flera av er har senastetiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare. Ju fler bilder som poppat upp på bloggar och instagram, desto mer sugen blev jag själv
Nu blir det soft innan det är dags för grillkväll hos käravänner. Det är mamma somlärt mig denna soppan och hon själv plockar nässlor nästan varje år så jag har tagit efter dentraditionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.