Maken jobbar så vi spenderardenna Annandag påsk själva. För i natt vaknade jag med en hals som gjorde ondaste ont och insåg redan då att min förkylning hade förvärrats
) Klicka pålänken under bilden och lyssna själv. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Här handlar det om fina råvaror och inte enendas lite tillsats. Som tur var skulle vi mala köttet till färs och inte servera fina styckade grisdelar, för mitt köttstycke såg i stort sätt malet ut redan innan
Och det är den samlade kunskapen som gör att man kan improvisera, lita på sin förmåga i alla lägen, rädda misslyckade anrättningar, hitta nya kombinationer och inte minst att finslipa sina klassisker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.