11.01 Efter
att ha upptäckt att närakuten inte öppnar förs fem, ringt till vårdguiden, blivit hänvisad till en annan närakut som vägrar att ta emot mig pga när symptomen varat MER än en vecka tar de tydligen inte emot någon utan hänvisar till vårdcentralen
14.19 Efter
att ha varvat ner lite hemma och postat ett paket så tar jag tunnelbanan in till stan.
Jag har njutitotroligt mycket och frihetskänslan av att faktiskt åka själv, utan att ha familjemedlemmar över sig hela tiden, var exakt vad jag behövde
Dela degen på två och forma tilllimpor. Premiärbakatimin varmluftsugn. 1 msk honung (jag tog 2-4 msk mörkbrun sirap). 5 dl vatten. 3 msk olivolja. 3 dl grahamsmjöl (jag tog 2 dl rågsikt). 1/2 dl kruskakli (ej nödvändigt). Kör degen ca 10 min + 2 min snabbt. Låt jäsa under duk ca 30 minuter. Låt jäsa ca 30-40 min. Sänk till 200 grader när du satt in dom. Grädda ca 15 minuter. 2-4 msk mörkbrun sirap. 5 dl vatten. 3 msk olivolja. 2 dl rågsikt. 1/2 dl kruskakli. ca 10 min. 2 min s. ca 15 minuter
Får många frågor angåendemin kost, så detta är verkligen är typisk lunch eller middag. Broccoli. Jag väger intematen eller räknar kalorierdagligenmen tycker det är kul att veta hur man egentligen stoppar isig
Under tiden fräser du majs, purjolök, paprika, chili(flakes), (vitlök) och skivadchorizoi omgångar Blanda ner i grytan med krossade tomater och socker när den där halvtimmen har gått
Jag har ytterligare dekorerat med rosetter som ni ser på bilden. Vi hade ju baby shower tillmin svägerska för ett tag sedan- och här kommer ”receptet” på blöjtårtan som jag gjorde tillhenne
Ett bröd iennyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fickblitack-för-att-vi-fick-komma-presenttill det fina värdparet som bjöd oss på enkalasmiddag utan dess like
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.