Jag har bakat den otaliga gånger, levererat den till catering och en gång till och med till ett bröllop där brudparet ville bjuda på hälsosamma bakverk
Förvara surdegsstarten i rumstemperatur med locket på glänt så att luftens bakterier nårsmeten. Rör om med en gaffel tills du fåren ganska trögflytande slät smet
Stek potatisbitarna i smör och rapsolja så de fårengyllenbrun färg, krydda med salt och peppar. Receptet kommer vi så klart att dela med oss av till er, så fort vi lagt våra vantar på det
Skåra limporna på längden och sätt in dem i mitten av ugnen. Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
Köttbullar i tomatsås är engammal favorit som jag nog inte gjort på mer än två år. Konstigt att man bara glömmer bort vissa rätter sådär men å andra sidan blir man desto gladare när man får äta dem igen
När vi började var våra äldsta barn två år gamla och nu är de åtta, jisses vad årengår. Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Jag hade rätt svårt att slita mig från köket och min pudding, men iväg kom jag till slut. Jag skulle iväg och äta senare, men var tvungen att provsmaka min kålpudding som stod rykande och het på diskbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.