Jag var så sugen på mina ljuvliga kladdkaksmuffins att jag genast svängde ihop ett gäng. Jag rekommenderara att äta dom lite ljumna för då är de sådär perfekt kletiga inuti - och samtidigt med en lite hårdare skorpa
Idag jobbade jag en riktigt kortdag, bara till kl 13, tänk om man fick göra det varje fredag. Hade planerat att jag skulle ta mig en springtur efter jobbet, men jag kunde inte motivera mig att ge mig ut, men imorgon ska jag bara ut och röra på mig, mår ju mycket bättre när jag motionerar
Inlägget Matsedel för en vecka (i efterskott) plus söndagssnack dök först upp på BakingBabies. Nästa vecka ska vi få nattgäster från torsdag till söndag, och för att inte avslöja hela den planerade menyn för gästerna (som läser bloggen) så kommer här en gammal veckoplanering
Hemligheten bakom en riktigt god lasagne är alltid såserna. Först och främst tomatsåsen som ska få tid att koka lääänge - med eller utan köttfärs - och sedan "den vita" som kan vara en klassisk bechamel eller en ostsås av något slag
Idag blir det härliga blåmusslor på franskt vis till lunch. Inte särskilt dyrt som så många tror då jag köpte ett halvkilo blåmusslor för endast 25 kronor
Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.