Vad sägs om ett härligt, lättlagat och nyttigt knäckebröd med italienska smaker. Om det låter tillfredsställande rekommenderar jag dig att testa detta recept
Sätt ugnen på 225 grader. Skär margarinet i tärningar, fördela det med fingrarna i mjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
Ta ut och dekorera med nachips runt om. Pajdegen3 dl vetemjöl 75 gr smör1/2 tsk salt1/2 dl vattenFärs2 små eller 1 stor lök, finhackad Ca 650 gr köttfärs 1 1/2 påse tacokryddaTäcke
Eller gör som vi med nachips, gräddfil och guacamole. När man väl lärt känna chili på helt kött är det svårt att tänka sig skolans chili con carne som samma rätt
Sangria kommer från spanskans ord för blod – sangre – och syftar till vindryckens röda färg. I Sverige har Sangria de senaste åren blivit allt mer populärt efter att i årtionden varit en otrendig dryck, förknippad med charterresornas grisfester
1 påse Old El Paso™ Nachips. Värm ugnen till 200°C. Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg ut chipsen. Fördela kött, dipp och riven ost på chipsen och eventuellt några jalapeños
Här kommer lite mer tröstmat för att hantera de kyliga hösttemperaturerna. Den här gången lagar vi fyllda paprikor, ett recept som är en vanlig middag i vår lilla familj eftersom det är både lätt och går relativt snabbt att göra
Krossa nachipsen och skiva tomaterna. 3 dl krossade nachips. Till pajdegen. Mät upp mjölet i en skål. Finfördela margarinet i mjölet till en smulig massa
Jag är en riktig höstmänniska. Hösten är inte lika pretentiös som sommaren. Man får vara sig själv och behöver inte visa upp den perfekta solbrännan, den (o)gymmade baddräktskroppen… eller gå omkring med ett ständigt leende på läpparna och nynna somriga Pripps Blålåtar på nån kobbe i en skärgård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.