1 dl majonnäs 1 msk fransk senap 1 msk svensk senap 10 st cornichoner ( inlagd minigurka ) , hacka 1 salladslök, hacka salt & peppar 2 msk finhackad persilja Blanda ihop alla ingredienser och den räcker till 4 hamburgare
Blanda detta med majonnäs, crème fraiche och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Skala och pressa vitlöksklyftan, finhacka persilja och gräslök
Synd, med tanke på hur snabbt det går. häll på sallader - även en trist isbergssallad (knaprigt vatten) blir spännande med några skedar ranch dressing, som dipsås till chips eller pommes frites, till kebab, att hälla över bakad potatis, till kryddiga, grillade kycklinvingar eller att doppa råa grönsaker i
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Servera med valfri dipsås (någon sorts oatly ifraichebaserad passar bra, orginalet kör med blue cheese, men det är ju inte så veganskt, så kanske någon vitlökssås, eller en ranchdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.