Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Pepparrot efter smak. Blanda keso och creme fraishe. Tillsätt lök och persilja, smaka av med salt, peppar och pepparrot – jag gillar ganska mycket pepparotsmak, blir en härlig sting
Canon EOS 7D + EF 24-70 1. Ikväll kommer Oscars gammelfarmor på middag. Vi har försökt få ihop det i några veckor nu men hon har varit bortrest och upptagen
Eftersom jag försöker vara lite ekonomisk och använda det jag har hemma istället för att köpa exakt allt som behövs så tog jag solrosolja istället för rapsolja
GoogleFacebookTwitterE-postSkriv utFlerTumblrLinkedInPinterestGillaGilla Laddar. Jag bodde på ett sunkigt studenthem som jag och en brokig skara studenter från världens alla hörn delade med miljardtals myggor, då stället sades vara byggt i ett gammalt träsk… Ja, det var inte direkt på Hilton Najni huserade back in those days, men vad brydde väl Najni sig om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.